• 2 - sterren gecertificeerde inspecteurs
  • Onafhankelijke partij
  • Korte lijnen
  • Jarenlange ervaring

Onderhoud, reparatie & beheer

Goed onderhoud van speeltoestellen voorkomt slijtage en ernstige gebreken. Het zorgt ervoor dat speeltoestellen veilig blijven.

Bij onderhoud valt te denken aan het behandelen van houten delen, het aandraaien van bouten, moeren en schroeven, het plaatsen van ontbrekende afdekdoppen, het smeren van lagers en het afdichten van kieren tegen verstrikkings- en beknellingsgevaar.

ABOS komt periodiek langs om te kijken of er onderhoud aan de speeltoestellen nodig is. Hoe vaak, dat is afhankelijk van de staat van het speeltoestel en de intensiteit waarmee het gebruikt wordt.

Neem contact op
onderhoud-speeltoestellen-abos.jpg

· Als veilig spelen uw zorg is ·

reparatie-speeltoestellen-abos.jpg

Reparatie

Voor reparatie plannen we samen een moment in waarop onze monteurs kunnen langskomen. We proberen de reparatie zoveel mogelijk met originele onderdelen uit te voeren. Wanneer deze niet meer leverbaar zijn, kunnen we bij ABOS vaak zelf alternatieve onderdelen produceren. 

Spoedservice reparatie

Soms gaat er plotseling iets aan een speeltoestel stuk en moet er vanwege veiligheidsissues meteen worden ingegrepen door het speeltoestel af te sluiten en/of te repareren. Dan is het goed om te weten dat je op ABOS kunt vertrouwen. Bij acute calamiteiten komen we direct ter plaatse om de afzetting of reparatie uit te voeren.

Beheer

Het liefst wordt niemand niet verrast door onverwachte gebreken en kosten aan speeltoestellen. Daarom bieden wij graag zoveel mogelijk inzicht in wat er te verwachten is aan onderhoud, kosten en levensduur. 

Meerjaren onderhoudsplan

Om die reden bieden we de mogelijkheid van een meerjaren onderhoudsplan. Hierin staan alle bijzonderheden van de speeltoestellen en welk onderhoud hieraan wanneer nodig is. We vermelden de te verwachten onderhouds- en vervangingskosten op termijn erbij zodat je daar budget voor kunt reserveren. Of je het onderhoud aan ons uitbesteedt, bepaal je zelf. We vinden het leuk om betrokken te blijven, maar je bent ons niets verplicht. 

Online beheersysteem

ABOS werkt met het systeem GBI/Geovisia en Playmapping en uiteraard in elk ander door u gewenst systeem. Na iedere inspectie en onderhoudsbeurt verwerken we alles wat we doen in dit speciaal hiervoor ingerichte beheersysteem. Indien gewenst kun je hierin meekijken en er ook zelf beheeractiviteiten in bijhouden.

geovisa-logo-abos

geovisa-logo-abos

beheer-speeltoestellen-abos

Scroll naar boven