Over ABOS

Kinderen, jongeren en ook ouderen moeten veilig kunnen spelen. Dat is waar we als ABOS elke dag voor gaan. Al meer dan 25 jaar zijn wij dé expert in onafhankelijke inspectie van speeltoestellen.

Ontdek onze diensten

Veilig spelen, onze zorg

ABOS garandeert de veiligheid van uw speeltoestellen. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in inspectie en onderhoud van speel- en sport toestellen weten wij alles van het vak. Wij zorgen dat kinderen, jongeren en ouderen een veilige speelplek hebben.

Veilig spelen is niet uw, maar onze zorg.

Onze kernwaarden

Kwaliteit. We werken alleen met goede en duurzame materialen en hebben veel kennis over de normen. U kunt (op) ons vertrouwen. We werken secuur, adviseren proactief en ontzorgen u volledig. We passen bruikbare innovaties toe.

Flexibiliteit. Dankzij onze kleine organisatie zijn we in staat om snel te schakelen. Wezijn landelijk actief, maar regionaal snel aanwezig. Onze veiligheidsadviseursin de regio’s zijn altijd in de buurt voor een inspectie, reparatie, onderhoudof advies.

Speelsheid. Als van origine Brabants bedrijf houden we zeker ook van gezelligheid. We hebben oog voor elkaar en voor onze opdrachtgevers en maken een feestje van de momenten samen. Nuchter en met humor benaderen we ons werk. Niemand is te oud om te spelen!  

Ontmoet ons toegewijde team

De gezichten achter ABOS

Ons team van veiligheidsadviseurs gaat dagelijks zelfstandig op pad naar de projecten, ondersteund door de binnendienst. Maak kennis met ABOS!

Tanja
Veiligheidsadviseur
Peggy
Projectmanager
Davey
Veiligheidsadviseur
Marga
Medewerker binnendienst
Jan
Veiligheidsadviseur
Leon
Veiligheidsadviseur
Danny
Veiligheidsadviseur
Jim
Veiligheidsadviseur

Wat onze klanten zeggen

Graag laten we onze opdrachtgevers aan het woord.

De medewerkers van ABOS hebben liefde voor hun werk. Ze zijn bevlogen, vakkundig en denken met je mee. Dat werkt prettig!"

Jelle Postma

Recreatieschap Stichtse Groenlanden

ABOS weet alles over de toestellen in Maastricht. We hoeven maar te bellen en ze helpen en denken mee. Ze ontzorgen ons volledig en we weten elkaar te vinden.

Jef Lameriks

Opzichter speelvoorzieningen, Gemeente Maastricht

“Als onafhankelijke partij kan ABOS ze alle type speeltoestellen met dezelfde precisie keuren. Daardoor is het advies van ABOS een betrouwbaar advies!”

Harry van Langen

Coördinator groenbeheer, Gemeente Opmeer

80.000+ speeltoestellen
per jaar door heel
Nederland en België