• 2 - sterren gecertificeerde inspecteurs
  • Onafhankelijke partij
  • Korte lijnen
  • Jarenlange ervaring

Over ABOS

ABOS is sinds 1994 actief in de inspectie van speeltoestellen. Onze expertise uit zich dus niet alleen in het bezit van alle benodigde certificaten (waaronder 2 sterren SVS en KOMO BRL 9921), maar zeker ook in parate kennis door jarenlange ervaring. 

Persoonlijk

Ondanks dat onze expertise, klantenportefeuille en mogelijkheden sinds de start van ons bedrijf flink gegroeid zijn, zijn we nog steeds een relatief klein bedrijf met korte lijnen en persoonlijk contact. Dat dit enorm gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat veel organisaties al jarenlang klant van ABOS zijn. Daar zijn we best trots op.

Neem contact op
over-abos-speeltuin-inspectie-abos.jpg

· Als veilig spelen uw zorg is ·

2overons-icon-1-organisaties-abos.svg

Voor organisaties groot en klein

ABOS is er voor organisaties groot en klein in de Benelux en daarbuiten die een of meerdere speeltoestellen hebben. Denk aan gemeenten, scholen, recreatieparken, horeca, zorginstellingen en speeltuinverenigingen. Voor die laatste groep speeltoesteleigenaren is het fijn om te weten dat ABOS samenwerkt met NUSO.

2overons-icon-2-onafhankelijk-abos.svg

Onafhankelijk

ABOS kent een unieke positie in de markt: we hebben geen samenwerkingsverbanden met vaste speeltoestellenleveranciers. Daardoor ben je bij ons zeker van onafhankelijk advies. We zijn objectief en eerlijk over benodigde vervanging en adviseren onafhankelijk over het meest ideale speeltoestel op basis van onderhoud, staat van het toestel en de verwachte levensduur.

2overons-icon-3-milieubewust-abos.svg

Milieubewust

In ons advies, maar ook in ons eigen bedrijf is duurzaamheid altijd een belangrijk aandachtspunt. Zo is ons pand dankzij zonnepanelen en een warmtepomp energieneutraal en bestaat ons wagenpark uit energiezuinige auto’s. We werken momenteel hard aan onze CO2-prestatieladder zodat we onze duurzaamheid ook concreet kunnen presenteren.

ABOS team

ABOS bestaat uit een hecht team van enthousiaste collega’s. Zo hecht zelfs, dat we nauwelijks tot geen personeelsverloop kennen. Leuk voor ons, maar zeker ook fijn voor jou. Je hebt immers steeds met dezelfde mensen te maken. Mensen met plezier in hun werk en veel kennis op zak.  

Scroll naar boven