Reparaties

Tijdige reparaties vergroten veiligheid speeltoestellen

Als aan een speeltoestel iets mankeert, moet dit snel opgelost worden. De veiligheid van kinderen kan namelijk in gevaar komen als dit niet tijdig gebeurt. ABOS kan snel schakelen en u hierin ontzorgen.

Een ABOS-medewerker staat in laagwater met een waterbestendige overall en draait een schroef aan

De reparaties van ABOS

  • Directe en Uitgestelde Reparaties

    Als tijdens een inspectie blijkt dat er een onderdeel gerepareerd moet worden, voeren we dat bij voorkeur zo snel mogelijk uit. Een kleine reparatie verzorgen we direct tijdens de inspectieronde. Overige reparaties worden op een later tijdstip uitgevoerd, nadat we hier contact over hebben gehad.

  • Kwaliteit en Duurzaamheid in Reparatiematerialen

    We repareren zoveel mogelijk met het originele materieel. Zo blijft de uitstraling en functionaliteit van het speeltoestel gelijk. Ook gebruiken we veel duurzame materialen die lang mee kunnen. Waar mogelijk wordt ook materiaal gerecycled.

  • Repareren of Vervangen? Een Doordachte Keuze

    Bij reparatie maken we altijd een duurzame afweging: is het gezien de leeftijd en gebruik van een speeltoestel nog kostenefficiënt om te repareren? Of is vervangen van het speeltoestel de betere optie? Hierover adviseren we u en gaan we in gesprek.

Vraag een reparatie aan

ABOS ontzorgt u graag bij het waarborgen van de veiligheid van uw spelende kinderen.

Vraag hieronder een reparatie aan of neem contact op voor meer informatie.

Een ABOS-medewerker staat in laagwater met een waterbestendige overall en boort een gat in een houten platform
Een detailfoto van het aandraaien van schroeven op een speeltoestel gevuld met kinderen
Is er een schroefje los en wordt er daarom een afwijking geconstateerd? Ze bellen niet gelijk op, maar regelen dat het schroefje vervangen wordt. Die kleinschalige reparaties helpen om onze speeltoestellen in goede conditie te houden.”
Een profielfoto van Harry van Langen

Harry van Langen

Gemeente Opmeer

Professionele Reparatie

Veiligheid, Certificering en Kostenbesparing

Het is belangrijk om een reparatie aan een speeltoestel te laten doen door een professional. Als u namelijk zelf reparaties gaat doen, bestaat de kans dat u een constructieve wijziging aan het toestel maakt. Daarmee vervalt het certificaat dat het toestel bij productie gekregen heeft. Neem dit risico niet, en laat uw toestel door professionals van ABOS repareren.

Regelmatig komen we bij speeltoestellen jaar op jaar dezelfde afwijkingen tegen. Ook hiermee neemt u een risico. Hoe langer een probleem blijft bestaat, hoe groter het risico dat er gevaar ontstaat voor kinderen. Daarnaast kan dit op lange termijn hogere kosten tot gevolg hebben, terwijl kleine afwijkingen vaak met simpel onderhoud opgelost kunnen worden. Wees er dus tijdig bij en repareer afwijkingen direct. Wij ontzorgen u hier graag in.

Ontdek de online Veiligheidsscan

Weet binnen enkele minuten of uw speeltoestellen inspectie nodig heeft door de Online Veiligheidsscan van ABOS. In de heldere veiligheidsscan beantwoordt u 5 vragen. U krijgt direct antwoord, en ontvangt later een adviesrapport via de mail. De veiligheidsscan is de ideale instap naar een optimale borging van speelveiligheid!

Naar de Veiligheidsscan
Een omslag uitslag  van de ABOS veiligheidsscan

Veelgestelde vragen

We krijgen regelmatig vragen over onze dienstverlening of de normen voor veilig spelen. Hieronder geven we antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Een glimlachende ABOS-klantenservice medewerker is aan het telefoneren

Hoe bepalen we of reparatie efficiënt is?

Van elk speeltoestel dat we voor onze klanten beheren weten we het jaar waarin het geplaatst is. Aan de hand van de gegevens van de leverancier en het gebruik van het toestel bepalen we het vervangjaar en berekenen we de economische waarde in elk jaar. Zo kunnen we goed inschatten of reparatie kostentechnisch nog wenselijk en efficiënt is.

Heeft u een andere vraag?

Neem gerust contact met ons op.

Direct reparatie aanvragen

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wilt u meer weten over het werken bij ABOS, of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.