Verheij Integrale groenzorg neemt ABOS over

Door
Jantine Verweij
9/30/2023
5 minuten leestijd
Deel deze post
De ABOS-bedrijfsbus met het Verheij kantoor op de achtergrond

ABOS veilig spelen is per oktober 2022 overgenomen door Verheij Integrale groenzorg. De inspectie- en onderhoudsexpert van speeltoestellen is een onderdeel van Verheij, maar blijft wel zelfstandig actief. Alle binnendienst medewerkers van ABOS die gevestigd waren in Halsteren gaan vanuit Sliedrecht werken aan projecten door heel Nederland. De inspecteurs van ABOS zullen voornamelijk vanuit huis hun werklocaties in de regio bezoeken.

Integraal werkpakket

Deze bedrijfsovername van ABOS door Verheij is een logische stap, benadrukt Dick Verheij. “Wij willen onze klanten graag integraal ontzorgen. We krijgen steeds meer de vraag naar het jaarlijks inspecteren van speeltoestellen. Met deze overname kunnen we deze dienst ook in ons integraal werkpakket opnemen. Dit is een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij gemeenten, scholen en kinderdagverblijven”.

"Inspecteren van speeltoestellen verrijkt het integraal werkpakket dat wij onze klanten kunnen bieden"

Win-win situatie

De samenwerking is een win-win situatie; ook voor ABOS biedt het meerwaarde. “Dankzij deze samenwerking met Verheij kan ABOS haar slagkracht verder vergroten en ook gebruikmaken van de aanwezige kennis van Verheij.” ABOS zal als onderdeel van Verheij haar eigen merknaam blijven voeren en een eigen identiteit behouden.

Deel deze post

Blijf op de hoogte

Stimuleer bezoekers om zich in te schrijven voor updates, zoals nieuwe artikelen of andere belangrijke kenniscentrum-updates.

Met het aanmelden ga je akkoord met onze Privacyverklaring en geef je toestemming om updates van Abos te ontvangen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gerelateerde artikelen

Lees meer kennisbijdragen.

Terug naar alle artikelen
Een ABOS-medewerker staat in het zand en inspecteert een speeltoestel
5 min Leestijd

De 5 meest voorkomende constateringen aan speeltoestellen

In de praktijk van het werk komen de inspecteurs van ABOS dagelijks allerlei speeltoestellen tegen. In dit artikel zetten we de meest voorkomende afwijkingen aan toestellen op een rijtje.